Agrarisch

Speciaal voor agrarische toepassingen waarbij een hoog corrosief milieu aanwezig is, kunnen er speciale dak- en wandpanelen geleverd worden. Deze panelen voldoen aan de hoogste eisen die gewenst zijn binnen de agrarische sector. Traditioneel wordt er in de agrarische sector gekozen voor een dakafwerking met golfplaten aan de buitenkant. Maar er zijn meerdere opties mogelijk bij de keuze van de dak- en wandpanelen.

Voor het gebruik van dak- en wandpanelen in de agrarische sector kijkt men al snel naar duurzame onderhoudsarme oplossingen met een hoge isolatiewaarde.Dak- en wandpanelen die lang meegaan. Daarnaast spelen de milieutechnische aspecten een belangrijke rol. De agrarische sector bevindt zich meestal in een agressieve omgeving die hoge eisen stelt aan de panelen voor de bouw van stallen en opslagruimtes.

Wij hebben meerdere dak- en wandpanelen die uitermate geschikt zijn voor de bouw van stallen en opslagruimte’s. Ook heben wij speciale panelen voor geklimatiseerde ruimten zoals vriesruimtes en koelcellen.


Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u
vrijblijvend contact met ons opnemen +31(0)485 47 88 97