Scheidingswanden

Scheidingswanden geïsoleerd bestaan uit een buitenplaat en binnenplaat met daartussen een kern van isolatie bestaande uit PUR-schuim, PIR-schuim en/of steenwol. U kunt kiezen uit verschillende kerndikte’s variërend van 30 mm t/m 220 mm.

De sandwich wandpanelen kunnen worden uitgevoerd in 2 types, nl: zichtbaar bevestigd paneel waarbij de bevestigingsmiddelen na montage in het zicht blijven, en met een blinde bevestiging (verborgen bevestiging) waarbij de bevestigingsmiddelen niet meer zichtbaar zijn wat esthetisch een groot pluspunt is. De sandwich wandpanelen kunnen zowel verticaal als horizontaal aangebracht worden.Dit geïsoleerd sandwichpaneel kan uitgevoerd worden in verschillende profileringen zoals: Eurobox (LL-profiel), Microline, Vlak en/of Trapezium.

Subsidies scheidingswanden
Voor het isoleren van gebouwen zijn er verschillende regelingen en subsidies in het leven geroepen. Deze zijn door de rijksoverheid beschikbaar gesteld, zoals een lager BTW-tarief op arbeid en worden ook door de gemeentes zelf aangeboden. Elke gemeente heeft een eigen regeling, waardoor het niet onverstandig is om hierover navraag te doen. Met een subsidie wordt isoleren een stuk aantrekkelijker.

Voor een duidelijk en helder advies op maat kunt u
vrijblijvend contact met ons opnemen +31(0)485 47 88 97